Autopoetsbedrijf

Wiki Article

Ben je wel klaar met je Toyota vanwege het feit dat deze er fletch uit ziet? Wij wassen je bolide van links tot rechts tot ie er weer als nieuw uit ziet. Iets dat je auto duf doet lijken komt door storm, de invloeden van buiten geven de ooit glimmende verschijning een doffe gloed. Na zoveel jaar buiten te zijn geweest is dat ook behoorlijk onweerlegbaar, maar geen probleem, wij brengen die volmaakte grootsheid naar de oppervlakte. Voor het mooiste uitkomst zullen we de bovenste laag weer doen glimmen. Ons team is altijd tevreden als de klus is geklaard, en dat is een te voorspellen uitkomst, want ze gebruiken de beste producten en stoppen hun ziel en zaligheid. Zie op onze webpagina enkele voorbeeld foto's om ons met een gerust hart te vertrouwen.
Binnen de kortste keren komen bekende op je af met de vraag of je een andere auto hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Zodra je in je Ford stapt is het gebeurd, grind dat omhoog springt of even niet uitkijken met je sleutels en er zit een kras in je lak. Een hele boel krasjes in je autolak die je liever niet ziet. Het is geen gezicht en je bent juist zo voorzichtig. Om je Renault dan weer compleet zonder beschadigingen te verkrijgen kan je deze naar ons toe brengen om te laten polijsten. Zodra de professionele polijstbehandeling achter de rug is, zijn krasjes die gekomen zijn van je sleutelbos, een paar takken of steentjes weer honderd procent onzichtbaar. Wat het meest in het oog springt is de kleur, deze is weer helder.

Valt jouw oog ook op al die glanzende auto's die glimmen in het zonlicht of onder een lantarenpaal? Je kan je eigen spiegelbeeld zien zo glad is de gelakte laag. Dat wordt gedaan met glas-coating en deze dienst zit ook in ons aanbod, dus jouw heilige koe kan er net zo gelikt uit gaan zien. Glascoating is een onzichtbare laag over de bestaande lak heen, dit geeft enkele jaren extra bescherming aan je auto. Voordat de glascoating op de bolide kan worden gesmeerd behoort de bolide eerst zorgvuldig gepoetst te zijn wilt het middel blijven plakken. Na deze nano-coating heeft regenwater en viezigheid geen vat meer op je laklaag, je bolide blijft spik en span.

Je vierwieler interieur laten schoonwassen zodat deze aantrekkelijk is om in te zitten? Gesoffeerde autostoelen krijgen hun oorspronkelijke kleur terug en alles wat je ziet is zo fatsoenlijk of als het net uit de fabriek komt. Waarom je je auto interieur wilt laten reinigen? Na een aantal maanden is de binnenzijde lang niet zo schoon meer als in het begin. En welk zelfrespecterend persoon wilt er nu genoegen nemen met een vies auto interieur. De stoffen bekleding komt na onze interieur reiniging er nogmaals als nieuw uit te zien. Veel mensen vinden een nieuw aangeschafte Fiat zalig geuren, spijtig genoeg verdwijnt die geur vanzelf. Alle nieuwe geurtjes die het auto interieur rijk is pakken we aan zodat je reukorgaan volop je Lees hier zintuigen kan gaan doen tintelen.

Om je bedrijfswagen honderd procent van binnen en buiten fatsoenlijk te laten boenen bieden we ook pakketten aan. Neem bijvoorbeeld bij ons Het ‘Basis detailing’ pakket af. Bovendien is het best verstandig om een ander pakket erbij te nemen, zo nemen we alles in 1 keer mee. Het is allemaal mogelijk bij ons, elke auto of bestelwagen die we krijgen reinigen we grondig aan de binnen of buitenkant en zelfs beide kanten. Nadat je jouw bestelwagen schoon hebt terug gekregen stellen wij het zeer op prijs als je ons bijvoorbeeld bij je buurman wilt aanprijzen. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

Breng ons maar eens een bezoekje.

Ben je minder blij geworden met je Nissan vanwege het feit dat deze er niet zo blinkend bij staat? Laat je Japanse voertuig door ons poetsen. Iets dat je auto mat eruit doet zien komt door het weer, de weersinvloeden geven de gelakte laag een doffe gloed. Na zoveel jaar buiten te zijn geweest is dat ook best onweerlegbaar, maar geen probleem, wij geven die oogverblindende gloed naar de oppervlakte. Voor de fraaiste uitslag zullen we de laklaag weer als van ouds maken. Met de betere middelen en de grootste meesterschap leveren we jouw bolide weer af. Zie op onze bedrijfswebsite enkele voor en na foto's om jezelf te overtuigen. In niet al te lange tijd staat er dan weer een fraai fonkelende wagen voor je woning waar je graag naar kijkt.

Op de meest onvoorspelbare ogenblikken is het gebeurd, steentjes die omhoog springen of even niet uitkijken met je autosleutel en je lak is beschadigd. Allemaal van die miniscule beschadigingen in je lak die je hoopt te ontlopen. Al die schadeplekken maken de kleur ook vaal, het is wel eens mooier geweest. Om van al die beschadigingen in je auto af te komen kan je deze aan ons toevertrouwen om te laten polijsten. Zodra de professionele polijstbehandeling achter de rug is, zijn krasjes die afkomstig zijn van je autosleutels, een paar takken of grind weer compleet verdwenen. Tevens is de kleur nogmaals tot leven gekomen.

Heb je wel je ogen laten vallen op die glimmende kleuren van een voertuig? Je kan je eigen spiegelbeeld zien zo glad is de laklaag. Met onze glascoating dienst gaat ook jouw bolide er net zo mooi van worden, is dat niet de wens die je altijd al had gehad? Nano-coating is een onzichtbare laag die over de laklaag is aangebracht, dit geeft meerdere jaren extra bescherming aan je voertuig. Wat nodig is, is dat de vierwieler eerst tot in de puntjes gewassen moet zijn anders wilt het middel niet blijven zitten. Het eindresultaat is dat regenwater en al het andere vuil van deze lak afglijdt zodat je altijd in een blinkende bolide rondrijdt.

Ook de binnenzijde van je voertuig kunnen we compleet schoonmaken zodat je met een tevreden gevoel een passagier kan meenemen. Leren autostoelen verkrijgen hun originele kleur en alles wat je ziet is zo schoon of als je net de autosleutel hebt verkregen. Waar is het interieur laten opknappen goed voor? Na verloop van tijd is het auto interieur lang niet zo smetteloos meer als toen het was. Als je je tante gaat ophalen dan is het een afgang als die een smerige lift krijgt. De stoffen autostoelen komt na onze auto interieur reiniging er nogmaals als nieuw uit te zien. Duizenden liefhebbers vinden een nieuw gekochte Fiat aangenaam geuren, treurig genoeg verdwijnt die geur vanzelf. Alle ongewenste geuren die het auto interieur rijk is halen we er uit zodat je neus ook weer blij van elk autoritje wordt.

Om je vierwieler geheel van buiten en binnenkant schoon te laten boenen bieden we ook pakketten aan. Neem als voorbeeld bij ons het ‘autowassen’ pakket af. Ook kan je zelf prefereren om meerdere pakketten in te zetten, dan ben je in 1 keer klaar. Wij bieden onze diensten aan voor bedrijven maar ook voor particulieren. Nadat je jouw vierwieler fatsoenlijk kan komen ophalen weten wij het gigantisch te waarderen als je ons als voorbeeld bij je moeder wilt aanraden. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

We verwelkomen je graag.

Report this wiki page